Все категории
Добавить товар

Форми eggies для варіння яєць без шкаралупи 6 шт.

80 грн
Описание

Форми для варіння яєць Eggies - "Лентяйка" - варіння яєць у контейнерах заощаджує час, відкриває нові можливості приготування яєць! Використовуйте контейнери для варіння яєць, і вам не доведеться чекати, коли зварені яйця охолонуть і їх не потрібно буде очищати для приготування салатів або закусок! Форма Eggies виконує роль шкаралупи під час варіння яєць, а після приготування яйця легко виймаються із форми. Використовуйте форми Eggies і варіть яйця, як Ви до цього звикли - 3-4 хвилини для того, щоб отримати яйця, зварені некруто, і до 10 хвилин - для яєць круто.

Як правильно користуватися контейнерами для варіння яєць ЛЕНТЯЙКА? Ви розбиваєте сире яйце та виливаєте його вміст у контейнер. Контейнер із сирим яйцем кладете в окріп і варіть до готовності. При цьому ви можете вибрати готовність яйця на свій смак: некруто або круто! Ви можете навіть видалити з яйця ще до варіння жовток чи білок! Ви можете заздалегідь посолити яйце та додати туди на свій смак спеції! Після варіння готове яйце легко виймається з контейнера! Ваш сніданок чи інгредієнт для приготування салату готовий!

Додаткові можливості для варіння яєць Eggies? Контейнери можна використовувати не лише для варіння яєць! Їх можна використовувати для приготування порційного заливного з м'яса або риби, для приготування фруктових желе. У контейнерах зручно зберігати зварені яйця, якщо ви не бажаєте використовувати їх одразу! Це буде чудовий оригінальний подарунок для будь-якої господині!

Все що потрібно – розбити яйце, зварити його та вийняти з форми!

Характеристики:

Тип: форма для варіння яєць.
Матеріал основної частини: пластик.

Комплектація:

6 контейнерів для варіння яєць
Інструкція
Ложка для відокремлення білка від жовтка.
Упаковка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ostap2001
ostap2001
Супер-продавец
Винница
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары