Все категории
Добавить товар

Силиконовая миска для выпечки silicon cooking pocket

280 грн
Описание

Силіконова миска для випічки і запікання – це дивовижний спосіб приготування страв без додавання олії в духовці або мікрохвильовій печі : випікання хліба, приготування овочів, м'яса або риби.

Продумана конструкція і фіксує язичок у цій миски допомагають надійно закріплювати форму в складеному стані, тому не відбувається витікання соку або бульйону, що дозволяє позбавити духовку від бризок і жирних плям.

У цій силіконової мисці можна підготувати і тісто для запікання, замаринувати м'ясо або рибу відразу у формі, не використовуючи додаткову посуд і фольгу.

Миска для запікання легко миється, володіє антипригарними властивостями, сприяє відмінному пропеканию продуктів, витримує температуру від -60 до +260 градусів.

Ця зручна миска підходить і для сервірування столу, одне натискання — і миска перетворюється в глибоку тарілку, салатницю.
Перед використанням уважно прочитайте інструкцію.

Характеристики:
Розмір в розкладеному вигляді: 22*22*8,5 див.
Розмір в складеному вигляді: 27,5*12*10,5 див.

Поради по догляду :
Після використання промийте форму під теплою проточною водою із застосуванням миючого засобу, не використовуючи абразивні чистячі засоби. Можна мити в посудомийній машині.

УВАГА! Не розрізайте і не протыкайте продукти всередині форми, так як можете пошкодити цілісність силікону.
Розташовуйте форму в центрі печі.
Не використовуйте форму в печі в режимі «гриль» і не використовуйте виріб над вогнем або джерелами тепла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Силикон

Похожие товары