Діаметр казана 400 мм.
Висота казана 163 мм.
Обсяг 12 л.
Товщина дна 4 мм.
Товщина стінок 3,5 мм.
1. Перед першим використанням виріб необхідно ретельно вимити гарячою водою з миючим засобом, користуючись при цьому губкою або неметалевої щіткою. Потім витерти насухо.
2. Прожарити посуд з сіллю (протягом 10-20 хвилин), помішуючи при цьому сіль.
3. Після такого прожарювання, сіль необхідно висипати, дати виробу охолонути до кімнатної температури. Промити виріб проточною гарячою водою. Потім витерти насухо.
4. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 ° C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинного масла і дайте охолонути.
Чавунний посуд готовий до використання.