Все категории
Добавить товар

Кавові чашечки із 6 шт. набору в оксамитовій коробці з блюдцями.

1480 грн
Описание

Тип посуду: Чашки
Матеріал: Інший матеріал

У давнину  онікс  вважався одним із найцінніших каменів і вважався символом кохання. За деякими джерелами рідина, , яка деякий часмальована в оніксі, набуває цілющих властивостей. Пропонуємо цікавий і корисний подарунок — набір для Кухоль і блюдце . Оригінальний сувенір, оригінальний подарунок і функціональний виріб.

Онікс — напівдорогоцінний, медизький камінь. Витягує хвороби, зменшує біль, загострює слух, зміцнює пам'ять.Лечить серце й безсоння, знімає негатив із людини, особливо якщо його тримати між долонями.
Живлення з оніксового посуду зміцнює любов і дружбу між людьми. 
Онікс оберігає від злих парфумів. Вироби з цього мінералу, покращує роботу практично всіх внутрішніх органів (особливо сприятливо впливають на нирки та печінку), зміцнює хребет, полегшує стан метеозалежних людей. Лікує нервові захворювання та депресію.
Звертаємо вашу увагу, що колір може несуттєво відрізнятися від зображення, позаяк онікс — натуральний камінь і підібрати один в один з оригіналом зображення неможливо.
Розмір може трохи відрізнятися, тому що скульптури виготовлені в ручну.

Товщини стінок чашки має вистачити, щоб донести до клієнта дорогоцінний напій із пінкою, зберігши його тепло. Саме тому купити чашку для кави з оніксу — ідеальний варіант.inter ще раз повернемося до форми чашки — тепер уже до зовнішньої. Для збереження напою і пінки чашки для деяких сортів кави, що складаються з арабіки, намагаються робити вужчими та високими.Діло в тому, що арабіка — м'якший як продукт, і напій із неї — ніжніший, а пінка — слабкіший. Вужчий діаметр горловини дає змогу зберегти її краще. Посуд із натурального каменю онікс. Ідеальний посуд еспресо має бути щільним (онікс учетверо щільнішим від скла).
Ще один секрет — РУЧКА. Ви стежили, що ручка чашок для еспресо — ВСІГДА маленька? І вона виточена з окремого шматочка оніксу, а потім приклеєна. Запевняю вас — це не просто так. Мало хто знайомий з однією з головних італійських вимог до ручки — її потрібно тримати тільки ДВУМЯ пальцями. Саме з огляду на це встановлення й відбувається їхній дизайн. І це так серйозно, що проєктуються ручка так, щоб під час взяття її двома пальцями вона не впиралася в стиснений середній палець.Ось такий складний світ малинний і непримітний на перший погляд кавової чашечки з натурального каменю виточеної умілим майстром у Пакистані для найсмачнішого італійського напою:) Призначайтеся — чи могли б ви спочатку замітки подумати, що за такою маленькою чашкою стоїть така велика кількість секретів?О, 1958, я захоплювалася історією. Адже лише хотіла розповісти про гарну оніксову чашечку, яка непомітно стоїть у нас у магазині. А закінчити свою розповідь я хотіла б ще однією характеристикою еспресо-чашечки. Звучить вона як відповідь на питання «Що спільного між кавовою чашкою і губною помадою?» Все просто: і те, й інше належить до світу МОДИ. І ця відповідь — ще одне пояснення причини ВІЧНОГО успіху еспресо.

Колір може незначно відрізнятися від зображення, позаяк онікс — натуральний камінь і підібрати один в один з оригіналом зображення неможливо.

Розміри 5 см х 5 см Набір кавових чашок із натурального напівдорогоцінного каменю онікс (шість штук). Діаметр і висота кожної 5 см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный

Похожие товары