Тарілка глибока столова, діаметром 23 см. Такі тарілки призначені для подачі
супу та інших рідких страв. При сервіровці столу їх ставлять на плоскі тарілки
для других страв і прибирають одразу після того як гості закінчать куштувати
перше. Тарілка прикрашена синьою товстою облямівкою по зовнішньому краю, на
якій присутній складний геометричний орнамент золотистого кольору. По
внутрішньому краю проходить тонка золотиста облямівка. Матеріал, з якого
виготовлена тарілка – кістяний фарфор. Від звичайної порцеляни він
відрізняється тим, що при його виготовленні використовується зола з кісток
тварин, що робить матеріал більш міцним, у порівнянні із звичайною порцеляною
і дозволяє робити елементи посуду тоншими, не жертвуючи якістю.