Все категории
Добавить товар

Куртка демісезонна, 134-140см, crivit, німеччина, софтшелл для дівчинки, фліска

790 грн
Описание

Нова функціональна та зручна куртка/напівпальто софтшелл з флісом Crivit – Німеччина. Колір – фіолетовий. Застібка - блискавка із захистом підборіддя. Світловідбивні деталі. Кишені на блискавках. Вшитий капюшон.

Розмір: 134-140см (8-10років)
Заміри:
Довжина 66см
Напівобхват груді 37см
Довжина рукава від плечового шва 57см.

Одяг з 3-х шарового Softshell матеріалу є ідеальною для перехідного міжсезонного періоду.
Еластичний верхній матеріал забезпечує високий комфорт носіння і оптимальну свободу рухів. А завдяки затишній, м'якій підкладці з мікрофліса, ця куртка дійсно комфортна.
Дихаючі, вітрозахисні і водовідштовхувальні властивості забезпечуються завдяки застосуванню технології BIONIC FINISH ECO ®.
Soft Shell — це одяг, що захищає від негоди і володіє мінімальною вагою і об'ємом. Її створили на противагу звичайному одязі, яка пропонувала ховатися від вітру і дощу у штормовках і штормових штанях, а також утеплятися з допомогою флісу і пуху. Завдяки Soft Shell вдається отримати максимальний ефект всього з одним шаром одягу, він замінює три і більше шарів.
У даного виробу водовідштовхувальне просочення, вода і бруд стікає краплями, тобто виріб, що самоочищається і тому вимагає мінімум витрат по догляду. Підкладка із спеціального поліефірного волокна - вбирає вологу завдяки спеціальному переплетенню ниток, а також здатна "випустити пар" зсередини, але не пропустити вологу всередину.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Сиреневый
Размер:
  • 9/134
  • 10/140
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары