Все категории
Добавить товар

Дитяча туніка "lili", тканина батист італія

799 грн
Описание

Дитяча пляжна туніка "LiLi" від ТМ Beach - Bunny.

Ця неймовірно красива туніка сподобатися абсолютно будь-якій дівчинці. Італійський батист надає їй вишуканості і легкості.  Ми не лише думаємо про якість тканини, але і використовуємо якісну фурнітуру, яка від часу не темнітиме і не втрачатиме свій золотистий відтінок.

Пляжна туніки  "LiLi" прекрасно поєднується з будь-яким купальником, на нашому сайті ви можете підібрати свій ідеальний купальник, у нас  великий асортимент з різними фасонами і принтами.

Найголовніше -  лекала пляжної туніки "LiLI" розроблені таким чином щоб максимально в ній було комфортне, а вільний фасон дозволить носить таку туніку не один сезон

Важливо! Збережіть бирочку від туніки, на ній вказана гарантована знижка на наступну покупку в нашому магазині.

- Тканина батист, виробництва Італія.
- Фурнітура виробництва Туреччина.
- Розміри: 3-5роки, 6-8 років, 9-11 років, 12-14 років.
- Модель Oversize, вільний крій.
- Колір білий.
- Ціна залежить від розміру!

Ми знаємо, як важко зібратися у відпустку, особливо за пару днів або годин. Тому підібрали найстильніший та найактуальніший асортимент для Вас: купальники та плавки, пляжне взуття, пляжні аксесуари.

 Пляжна туніка ТМ Beach-Bunny - це чудовий подарунок на будь-яке свято, яка стане в нагоді і буде корисним. До того ж, для подарунка, у нас є наша фірмова подарункова упаковка,

Всі вироби упаковані у фірмову упаковку та коробку, тому Вам не доведеться платити за упаковку при отриманні, Ви зплачуєте тільки за пересилання товару. Всі вироби зроблені з душею та любов'ю до дітей, тому ми гарантуємо високу якість та лояльність до кожного клієнта.

 Відпочивай завжди з нами!

Залишились питання? Напиши нам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 7/122
  • 9/134
  • 11/146
  • 13/158
  • 5/110

Похожие товары