Все категории
Добавить товар

Карнавальный костюм имбирный пряник, пряничный человечек, человек, пряня, имбирь...

250 грн
Описание

Розмір костюму легко зменшити на молодшу дитину, далі описано, як.

Костюм людини-пряника на свята, Різдво, новий рік. Також для фанатів гри Фортнайт (бо там є такий герой). Для старшої дитини або підлітка. В доброму стані. Докладна інформація нижче.

Костюм - суцільний комбінезон, з "ніжками" та "пальцями" (за бажанням можна обрізати на потрібну довжину, тканина не сипеться - буде як звичайні рукава та штанини).
Тканина - поліестер, схожа на біфлект, гарно тягнеться. Малюнки - принт на тканині. Ззаду застібається на блискавку. Всі шви оброблено оверлоком, окрім пальців, які взагалі пошито досить загально (видно на фото 6, як виглядають зсередини). Пальці на руках також можуть бути закороткі в залежності від віку дитини і розміру руки (так пошито виробником), але це не заважає (або ж обрізається, як описано вище).

В доброму стані, є пара незначних дефектів:
- на одній руці розійшовся шов на пальцях, защито вручну. Зовні це непомітно, проте є сліди від проколів голки від колишнього шва (фото 6 - як виглядає зсередини, фото 7 - як виглядає зовні).
Цей дефект зникне, якщо "долоні" та "ніжки" обрізати задля зручності або задля зменшення їх довжини, щоб костюм могла вдягти менша дитина.

- в разу трохи розбовтаний один шов з двох (прошито оверлоком, тобто є два шва, слабий один з них, другий нормальний, дірки немає, але його - другий шов - стаж видно через слабкість першого.) Це дефект від виробника, бо там не розрив ниток, вони на місці, це видно зсередини, а сходу на якийсь дефект стрічки оверлоку.
Вид зовні на фото 8, зсередини - на фото 9
За бажанням можна додатково зашити вручну або залишити так, це в паху і в очі не кидається.

Бірка з розмірами відсутня, але скоріше на дитину 10-13 років (ч залежності від статури), якщо обрізати ніжки і пальці на потрібний довжину - може бути і на меншу.
Краще орієнтуватись на заміри (схема на останньому фото).
Для порівняння замірів краще виміряти не дитину, а її аналогічний одяг.
Всі заміри в сантиметрах,  напівобсяги, в спокійному стані (цифра через косу риску - це той самий замір при розтягнені).

Можливий самовивіз в Києві або пересилка поштою (по передплаті за поштові послуги).

Відповім на питання.

Дивіться ще мої оголошення, питайте, є інші костюми, головні убори та інші речі, які не доходять руки викласти на сайті

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
  • Коричневый
Размер:
  • 12/152
  • 13/158
  • 11/146
  • 10/140
  • 14/164