Все категории
Добавить товар

Комфортные кожаные кроссовки тм d.d.step

1730 грн
Описание

Комфортні шкіряні кросівки ТМ D.D.Step виготовлені зовні та всередині з натуральної шкіри. Ця модель зроблена у вигляді кросівки-туфлі, підходить як для спортивних заходів, так і для прогулянок. Спеціальна анатомічна устілка з супінатором, що вбирає вологу і поглинає удари при ходьбі та бігу, підтримує склепіння ноги, дозволяє дитячим ніжкам «дихати» і допомагає правильному розвитку стопи.

У частині устілки є додаткова подушечка для поглинання основних ударів підошви об земну поверхню. Верхня частина устілки зроблена зі шкіри, що дає дитячим ніжкам приємне відчуття при зіткненні та створює підвищений комфорт! Модель має 2 липучки, що дозволяє носити цю модель дитини з будь-яким підйомом ніжки, можна регулювати. Підошва гумова, нос черевика прогумований, що запобігає взуттю від деформації та пальчики від ударів. Кросівочки повністю прошиті, що роблять це взуття довговічним у носінні.

Доставка та оплата:
Оплата є на рахунок ФОП або накладений платіж (предоплата 150-200грн. в залежності від кількості коробок).
Відправляємо Новою Поштою, Укрпошта (за узгодженням).

Поверненнята обмін:
за рахунок покупця (окрім виробничого браку). Після отримання взуття, перевіряємо умови повернення (вказані в актуальних сторіз і на нашому сайті), і повертаємо гроші на Вашу картку або робимо обмін розміру/моделі.

Взуття DDStep для дітей – взуття для здорового життя!

❤Взуття перевірене часом та нашими дітьми!❤

Розмірна сітка (вимірювання за кожною моделлю уточнюйте!)
У нас багато моделей, актуальна наявність розмірів завжди на сайті або запитуйте – з радістю допоможемо підібрати взуття вашим діткам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • 32
  • 33
  • 36
Материал:
Кожа
Сезон:
Лето Осень Весна
Продавец
krokstep
KROKSTEP
Супер-продавец
Мукачево
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары