Все категории
Добавить товар

Зимовий комбінезон на флісі для хлопчика з теплою манішкою deux par deux, р. 12м

3300 грн -7% 3100 грн
Описание

Зимовий комбінезон Deux par Deux для хлопчика. Колір джинс. Є додаткові фото. Дуже класний

Поле: Хлопчик
Наповнювач: Аерофайбер
100% поліестер
Температурний режим: до -30 ° C
Підкладка з флису
Прихід: делікатна машинна прання
До комплекту включено: комбінезон, рукавиці, пінетки, манішка
Зимовий комбінезон для хлопчика Deux par DeuxБезшумно красивий дитячий комбінезон зроблений в оригінальному дизайнерському принті у вигляді абстрактних візерунків блакитного кольору і прикрашений вставками з штучного хутро. Модель представлена з зимової колекції канадського бренду і прекрасно підійде як маленьким хлопчиком для прогулянок у колясці, так і для старших немовлят. Завдяки цьому легкий і зручний комбінезон може легко ходити і навіть повзати в снігу, зовсім не зковтує рухів і знеохочує найсприятливіші відчуття під час прогулянок.

У такому одязі дитина точно не замерзне і не спітніє, бо високоякісні матеріали мають високі властивості дихання і дозволяють комбінезону адаптуватися до тіла дитини, у ній завжди зберігається комфорт і тепло. Комбінезон корисний і простий у догляді, і він чудово поєднується з будь - яким взуттям. У комплекті до комбінезону передбачено Зйомні рукавички, пенетки і фрісова манішка. 

Комбінезон виготовлено з високоякісної мембранної тканини, всередині з утеплітелем. Aerofiber і фрісовий підкладок яскравого жовтого Колір на спинці та грудях. Практична і зручна модель з оригінальним капюшоном прикрашене штучним хутром на козирці і у вигляді вушок, що при необхідності знімається, з милим пон, який має спеціальну шторку від вітру і холоду і добре прилягає до голови.
Комбінезон дозволяє вам швидко і легко одягти дитину, застібаючись просто за допомогою довгої блискавиці, яка ховається під вітрозахисною планкою. Усередині комбінезону є спеціальна еластична утиліта для регулювання об’єму талії, яка забезпечує малюкові додатковий комфорт. Манжети регулюються за допомогою липучок до потрібного розміру, штанини внизу вільні з еластичними шпиталями.
З’їмні рукавички і пінетки кріпляться до комбінезону за допомогою кнопочок, щоб зберігати тепло зсередини під час прогулянок у колясці. З боків комбінезону два маленькі кишені для дрібних речей, які також прикрашені оздобленням з штучного хутра.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 9-12мес
Сезон:
Зима Осень Весна

Похожие товары