Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Шампунь 2&1 серії дитяча., 200 мл.

129 грн
Описание

Дитячий шампунь дбайливо очищає м'яке дитяче волосся та надійно захищає ніжну шкіру малюка. М'яка натуральна формула з нейтральною реакцією PH не подразнює очі, не дратує і не сушить шкіру. Екстракти череди і ромашки чудово знімають свербіж та подразнення, усувають лущення, допомагають при появі пітниці. Основа нашого шампуню — м'які миючі речовини, отримані з натуральних рослинних масел, цукру і кукурудзи. Ці компоненти є абсолютно нешкідливими, давно й успішно застосовуються для очищення чутливої ​​дитячої шкіри, мають європейський сертифікат ECOCERT.
Шампунь не містить жорстких ПАР (миючих речовин, піноутворювачів), таких як SLS та SLES, які легко проникають через шкіру і слизові оболонки. Вони можуть накопичуватися в печінці, нирках, серці, головному мозку та чинити токсичний вплив на внутрішні органи. Крім того, продукти нафтохімії сильно подразнюють очну слизову оболонку у дітей і змінюють білковий склад слізної рідини. Рослини для екстрактів вирощують відповідно до вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах. Шампунь не містить штучних барвників та ароматизаторів, які шкодять здоров'ю і можуть викликати алергію. Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), який має сертифікат ECOCERT та дозволений у виробництві органічної косметики.
Молочко вівса збагачує шкіру киснем, пом'якшує і зволожує її, відновлює гідроліпідний бар'єр. Екстракт низки заспокоює шкіру, усуває подразнення, захищає шкіру немовляти від агресивного мікробного середовища. Екстракт ромашки має сильну бактерицидну, протизапальну та заспокійливу дію.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
katekoko
WhiteMandarin
Пятихатки
Была