Все категории
Добавить товар

Низкие милитари канвасовые ботинки кеды palladium pampa oxford originale low canvas...

1155 грн с 10 Май - добавляйте в избранное

1650 грн
Описание

Palladium Pampa Oxford Originale Low Canvas Boots (Marshmallow/Marshmallow)

Розмір: 39 EUR, 6 US, 5.5 UK, 24 см (заміри устілки - тру сайз, відповідають заявленному розміру, проте це замір до залому, повна довжина устілки 25 см, підійдуть на 24-24.5 см, унісекс)
Стан: Дуже хороший, 8.5/10. Невеликі сліди використання. Невеликі косметичні сліди використання канвасу, особливо звичні для світлих кольорів як в нашому випадку, виражені у невеликому фейді і мінімальних потертостях. Є мінімальні плямки на канвасі. Мінімальне зношення підошви. Після повної чистки.

Низькі канвасові унісекс черевики Palladium Pampa Oxford Originale. Аппер зі щільного канвасу (14 oz) ззовні, а всередині із твілу. Міцна резинова підошва. Устілка Paradrop, яка має мʼякі амортизуючі властивості. Верх 100% веганський, включно з клеєм.
Будуть чудовим варіантом як для поціновувачів даного бренду, так і для тих, хто лише розмірковував спробувати їх придбати.
RRP: 70€

Доставка:
Відправлення по повній передоплаті – Нова Пошта, Укрпошта;
Безпечна доставка Шафа - Нова Пошта, Укрпошта;
Накладений платіж за мінімальною передоплатою - Нова Пошта. Укрпошта тільки за повною передоплатою або через придбання покупки через Шафа / Безпечна доставка Шафа. Також можлива особиста зустріч в Івано-Франківську.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 39
  • 38
  • 38.5
Категории:
Материал верха:
Текстиль
Материал подкладки:
Текстиль
Сезон:
Осень Зима Весна Лето
Принт:
Без принта