Все категории
Добавить товар

Черевики трекінгові водонепроникні meindl air revolution lite gtx gore-tex.

1950 грн
Описание

Черевики трекінгові водонепроникні Meindl Air Revolution Lite GTX Gore-Tex.
У відмінному стані. Оригінал!
Розмір 40
Довжина устілки від загину на п'яті 25,5см.(5 мм ізгибом)
Категорія А/В.
При потребі можу надати додаткові фото!
Є питання, питайте!

Air Revolution - подвійний язичок черевика для хорошої вентиляції. Ноги залишаються сухими, що захищає від замерзання і перегрівання.
Air-Active® Soft Print drysole - пінний наповнювач поміщений безпосередньо на матеріал Drysole без використання клею, щоб гарантувати оптимальну вологовідвідність.
DiGAfix® - Розроблена і запатентована система додаткової фіксації ноги DiGAfix. Забезпечує правильне положення стопи, фіксацію ноги в області п'яти і голеностопа, найбільш ергономічний розподіл напруги при зав'язувані шнурівки.
GORE-TEX® - В основі тканин GORE-TEX® лежить вкрай тонка мембрана, водонепроникна, вітрозахисна і паропроникна. Довготривало водонепроникна. Паропроникна - має високу дихаючу здатність. Стійка до холоду. Стійка до згинанням. Дуже легка. Мембрана «дихає».
Устілка: Air Active.
Підошва: Multigrip® Vibram® / Multigriff® Vibram® - досить м'яка і в той же час міцна підошва, не ковзає і забезпечує максимальне зчеплення з поверхнею по всьому профілю, особливо в області п'яти при спусках і в області носка при підйомах.
Зроблені в Німеччині.
Роздрібна ціна нових 7000 грн.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Хаки
  • Серый
Размер:
  • 40
Категории:
Материал верха:
Продавец
pashok010
pashok010
Супер-продавец
Хмельницкий
95% выполненных заказов
Был

Похожие товары