Все категории
Добавить товар

Класичні трекінгові черевики keen galleo mid wp

3490 грн
Описание

Класичні трекінгові черевики KEEN Galleo Mid WP, один із світових лідерів похідного взуття, зроблені по найсуворішим європейським канонам якісного і комфортного спортивного взуття.
Фірмова водонепроникна і дихаюча мембрана KEEN.DRY ™ захистить Ваші ноги від вологи як зсередини черевика, так і зовні, збереже бездоганний комфорт під час тривалого використання взуття.
KEEN Galleo Mid WP гарантують стійкість на складній пересіченій місцевості і впевнену підтримку стоп завдяки використанню багатоскладової підошви. Лита проміжна підошва з PU добре амортизує кожен крок, двокомпонентна підметка з чіпким протектором забезпечує надійне зчеплення під час складних переходів. Інтегрована підтримка п'яти і стабілізатор жорсткості запобігають скручуванню взуття і збережуть голеностоп. Анатомічна устілка з еВА підтримує зведення стопи, зменшуючи втому ніг під час важких переходів.
KEEN Galleo Mid WP будуть надійними супутниками в Трекінгу і походах, незамінною екіпіровкою в міському міжсезонні. Розмір 38,5(на ногу 25 см, устілка 25,5 см). Є ще в коричневому кольорі 40,5(на ногу 26 см, устілка 26,5 см). Нові, без коробок. Привезені з Європи.

Підпишіться та дивіться також інші мої оголошення, буде багато цікавого;)

Відправлю Новою Поштою, Укрпоштою, Delivery - оплата на карту Приват всієї суми, або частинами.
-Зворотний платіж - завдаток 200 грн.
-Оформлення замовлення - Безпечна покупка через Shafa.
Самовивіз з Луцька, Сарн, Вараша, Нетішина, Тернополя, Шепетівки, Новоград-Волинського

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Синий
Размер:
  • 38.5
  • 36
  • 39
  • 40
  • 40.5
Категории:
Материал верха:
Нубук
Материал подкладки:
Термопрокладка
Сезон:
Зима Осень
Продавец
myravskij2014
Exclusive club
Луцк
48% выполненных заказов
Был