Все категории
Добавить товар

Scarpa triolet gtx gore-tex ботинки трекинговые непромокаемые альпинизм италия...

6099 грн
Описание

Черевики чоловічі трекінгові водонепроникні Scarpa Triolet Pro GTX Gore-Tex. Країна: Італія.
У відмінному стані. Оригінал!
Сучасні альпіністські черевики від італійського виробника Scarpa. Scarpa Triolet GTX – високотехнологічні черевики серії Mountain Elite для технічного альпінізму, Via Ferrata та походів високої категорії складності з великим вантажем. Призначений для альпінізму, кам'янистого та засніженого сходження, влітку та м'яких зимових умов. Точна робота ніг на скелях, тривалий комфорт та довговічність, а також точна, коли вони оснащені кішками. Водостійка мембрана Gore-Tex Performance для кращої гідроізоляції та вентиляції.

Підходять для напівавтоматичних кішок. Верх черевиків Scarpa Triolet GTX виготовлений з міцної замші Perwanger® 3 мм з водовідштовхувальним обробленням і вставками з мікрофібри з водовідштовхувальним просоченням. Кругова обгумовка забезпечує додатковий захист та тривалий термін служби. Технологія Gore-Tex® Performance Comfort Footwear збереже ноги сухими за будь-яких погодних умов. Конструкція складається з мікропористої мембрани Gore-Tex, тонкого шару утеплювача, захисної текстильної основи та швидковисихаючої, стійкої до стирання підкладки. Комбінація матеріалів надійно захищає від опадів, не пропускаючи воду всередину черевиків. А високі показники паровідведення є гарантією чудової вентильованості і «дихання» Scarpa Triolet GTX.

Особливості черевиків Triolet GTX
Сумісні з напівавтоматичними кішками
Водонепроникні
Повітропроникні
Кругова обгумовка
Захисний рант по периметру (гумовий)
Рант для кішок
Черевики легко взувати завдяки петельці ззаду.
Високий задник фіксує п'яту, забезпечуючи надійну бічну підтримку.
Ергономічна устілка Pro Fiber XT 20 з поліпропілену та структурованого скловолокна, покритих EVA, має товщину та жорсткість на скручування у різних зонах для стабільності та комфорту стопи.
Оновлена ​​двозональна система шнурівки Speed ​​Lacing дозволяє швидко та точно підігнати Scarpa Triolet GTX по нозі для максимальної зручності та надійної фіксації.
М'яка ергономічна манжета добре охоплює кісточку без передавлювання та не сковує руху.
Gore-Tex® Performance Comfort Footwear збереже ноги сухими за будь-яких погодних умов.
Підошва: Vibram Mont, матеріал гума.
Довжина устілки від загину на п'яті 30 см.
Зроблено в Італії.

Звертайтеся: Нуль 98 25 70 926.

4f66

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
  • Серый
Размер:
  • 46
Категории:
Материал верха:
Замша
Сезон:
Зима Лето Осень Весна