Все категории
Добавить товар

Кросівки salewa ms ramble gtx surround 41/27 трекінгові gore-tex оригінал

1170 грн
Описание

Кросівки Salewa MS Ramble GTX surround 41/27 трекінгові gore-tex оригінал
Стан добрий
Натуральна шкіра
Мембрана Gore-tex surround
Цвет : 0610 Smoke/citro
Розмір : EUR41/US8,5 - стелька до загину 27 см

Salewa MS Ramble GTX (9545)
Чоловічі кросівки з мембраною для подорожі та повсякденного використання в місті. Технологія Gore-Tex Surround забезпечує водонепроникні та повітропроникні властивості по всій поверхні взуття.
Призначення: подорожі, повсякденне використання у місті
Технічні характеристики:
Матеріал верху: замша
Мембрана: Gore-Tex® Extended Comfort
Підошва: Gore-Tex® Surround, захисна вставка із металевої сітки + неслизька підошва з отворами для надходження повітря
Вага: 370 г
Технології:
3F System - забезпечує гнучкість та одночасно надійну фіксацію в області кісточки та стопи збоку, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганній підтримці п'яти – області, особливо схильної до натирання.
Gore-Tex Surround - забезпечує водонепроникні та повітропроникні властивості по всій поверхні взуття: дихаючий верх та підошва.
Gore-Tex – мікропориста мембрана з хорошими показниками водонепроникності. Її пори у 20 000 разів менше краплі води та у 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
Gore-Tex Extended Comfort - ідеально підходить для середніх та високих температурних умов під час значних фізичних навантажень як у приміщенні, так і на свіжому повітрі. Тривалий вплив водовідштовхувальних властивостей, підвищений рівень повітропроникності та дихаючих властивостей, комфорт, сухість та збалансований

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 41
  • 41.5
Материал:
Сезон:

Похожие товары