Все категории
Добавить товар

Кроссовки brooks trace (d) mens running shoes 42/26,5

1240 грн
Описание

Кроссовки Brooks Trace (D) Mens Running Shoes 42/26,5
Стан чудовий
Розмір : 42/8,5/26,5
Устілка 27 сm
Технології
- Guide Rails Technology - спеціальні борти жорсткості, які додають стабільності та підтримують вашу ногу, що запобігає розшатуваності.
- DNA Technology - технологія основана на додаванні в підошву не Ньютоновської рідини. Амортизаційний матеріал всередині підошви рідкий та вʼязкий, він реагує і змінює свої властивості в залежності від сили зжимання.
- DNA AMP - упруга піна, яка гарно виштовхує на наступний крок. Служить довго, без втрати довговічності та відклику.
- За рахунок гарної бокової підтримки - кросівки підійдуть для людей з нейтральною пронацією або для тих у кого присутній завал стопи.
- Чим ефективніше гаситься ударне навантаження, тим менше її приходить на суглоби та хребетний стовп. Це як з гумою для авто - чим вона м'якша, тим довше ходить підвіска. Ці кросівки адаптуються до кожного кроку бігуна, манері ставленні стопи та силі удару ноги під час бігу
- Використання щільної підтримки п’ятки, щоб не рухалась під час бігу.
- Міцні текстильні матеріали верху кросівок, які приємні на дотик з зовні та всередині, довго служать не розтягуючи та не розриваючись. Легко миються та чистяться.
- Протектори з різною щільністю резини на підошві для правильного зчеплення та довговічності.

Якщо підсумувати - це одні з найкращих у світі кросівок для бігу. Але за рахунок мʼякості, зручності та легкості в носінні - це буде чудовий варіант і для щоденного носіння. Багато рухаєтесь по місту - не проблема, вони такі легкі, що ви навіть не будете помічати іх на нозі, наче, домашні капці. Жарка погода - теж не біда, за рахунок гарної повітро-проникності - ваша нога буде значно менше пітніти. Займайтесь активно спортом - точно ваш варіант, мʼяка підошва, яка зробить ваш біг плавнішим, навіть, у самого недосвідченого бігуна
Матеріал верху
Текстиль
Покриття
Асфальт
Призначення
Міське, тренувальне, бігове, повсякденне
Сезон
Літо, весна

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Голубой
  • Коралловый
Размер:
  • 41.5
Сезон: