Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

В наявності! цікаві кросiвки !

789 грн
Описание

Верхня частина взуття виконана за інноваційною технологією. Головна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений за допомогою переплетення міцних ниток, які забезпечують взуттю легкість, відмінну вентиляцію, високу міцність. Міцна підошва гарантує представленій моделі м'якість і гнучкість, а малюнок протектора забезпечить хороше зчеплення з будь-якою поверхнею. Яскраве взуття з незвичайним дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.
Як доставляємо:
Доставка відбувається транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в будь-який регіон України протягом 1-3 днів. Заявки що оформлені до 16.00 відправляються прям в день схвалення заявки.Переходьте на інші оголошення магазину, там безліч цікавих товарів. В асортимент реалізованої нами продукції укладаються товари для чоловіків, жінок і дітей, а також у нас є товари всякої цінової групи. Якщо ви виберете нас, Ви не будете шкодувати!При виробництві даної моделі взуття застосовувались тільки якісні матеріали. Виробництво строго контролюється, починаючи від стадії підбору матеріалу і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло даної моделі: простота, якість, зручність! Ця модель відрізняється класним забарвленням, приємним комфортом під час ходьби, крутим дизайном і тривалим терміном використання. Взуття добре переносить прання, при цьому тримає свій первісний вигляд.
Розрахунок:
Розрахунок відбувається за фактом отримання посилки у відділенні "Нова Пошта", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была