Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Інші варіанти! хайповi кросiвки !

1169 грн
Описание

Як доставляємо:
Відправлення відбувається транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в кожну область України протягом 1-2 днів. Замовлення які прийняті до 15.00 виїзджають точно в день оформлення заявки.
Верхня частина продукта виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений шляхом переплетення міцних ниток, які гарантують взуттю високу міцність, легкість, чудову вентиляцію. Міцна підошва гарантує цій моделі м'якість і гнучкість, а протектор гарантує хороше зчеплення з кожною поверхнею. Стильне взуття з незвичайним дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.Переходьте на інші оголошення магазину, там ви побачите велика кількість чудових товарів. В список реалізованої нашим магазином продукції входять товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас товари різної цінової групи. Вибирайте нас, Ви не пошкодуєте!
Оплата:
Розрахунок здійснюється за фактом отримання посилки у відділенні "Нова Пошта", або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).При створенні даної моделі взуття застосовувались тільки якісні матеріали. Виготовлення дуже строго контролюється, починаючи від етапу вибору матеріалу і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло представленої моделі: якість, простота, зручність! Ця модель відрізняється неперевершеним комфортом під час ходьби, чудовим дизайном, красивим забарвленням і довгим терміном використання. Взуття шикарно переносить прання, і при цьому зберігаючи свій первісний стан.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары