Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Накладений платіж! класснi кросiвки !

1122 грн
Описание

Натискайте на інші оголошення продавця, там багато чудових товарів. В список реалізованої нами продукції входять товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари різної цінової групи. Вибравши наш магазин, Ви не будете шкодувати!При виготовленні даної моделі взуття застосовувались лише високоякісні матеріали. Виготовлення строго контролюється, починаючи від стадії підбору сировини і закінчуючи контролем готового продукту. Слоган представленої моделі: зручність, якість, простота! Дана модель відрізняється крутим забарвленням, неперевершеними дизайном, приємним комфортом під час ходьби і тривалим терміном використання. Взуття добре переносить прання, і при цьому зберігаючи свій первісний стан.
Розрахунок:
Розрахунок здійснюється за фактом отримання посилки в відділенні пошти, або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).
Як доставляємо:
Доставка здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожну область України протягом 1-3 днів. Замовлення які оформлені до 17.00 відправляються прям в день схвалення заявки.
Верхня частина взуття виготовлена за інноваційною технологією. Головна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений за допомогою переплетення міцних ниток, які гарантують взуттю високу якість, хорошу вентиляцію, легкість. Міцна підошва забезпечує цій моделі м'якість і гнучкість, а малюнок протектора гарантує оптимальне зчеплення з кожною поверхнею. Чудове взуття з крутим дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары