Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Відмінна ціна! стильні кросiвки !

1199 грн
Описание

При виробництві даної моделі взуття застосовувались лише високоякісні матеріали. Виробництво строго контролюється, починаючи від етапу вибору матеріалу і закінчуючи контролем готового продукту. Слоган даної моделі: якість, зручність, простота! Ця модель виділяється яскравим забарвленням, крутим дизайном, неперевершеним комфортом під час ходьби і довгим терміном експлуатації. Взуття шикарно переносить прання, і при цьому зберігає свій первісний вигляд.
Розрахунок:
Розрахунок здійснюється після отримання товару у відділенні "Нова Пошта", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).Натискайте на інші оголошення автора, там багато привабливих товарів. В перелік реалізованої нами продукції укладаються товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари різної цінової категорії. Вибирайте нас, Ви не пошкодуєте!
Верхня частина взуття виконана за інноваційною технологією. Головна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений за допомогою переплетення якісних ниток, які гарантують взуттю високу якість, легкість, відмінну вентиляцію. Міцна підошва гарантує даній моделі м'якість і гнучкість, а малюнок протектора гарантує хороше зчеплення з кожною поверхнею. Чудове взуття з незвичайним дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.
Доставка:
Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в кожен регіон України протягом 1-3 днів. Замовлення що надійшли до 16.00 відправляються прям в день оформлення заявки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была