Все категории
Добавить товар

Мешти дизайнерські floris van bommel 13 розмір 33 см устілка

1655 грн
Описание

Мешти дизайнерські Floris Van Bommel 13 розмір 33 см устілка

Переклад з оф.сайту
Мешти з колекції Флориса ван Боммеля виконано з синьо -чорної шкіри і прикрашена прохолодним відбитком ящірки. Ефектні штрихи-сині шкіряні панелі, геометричні фігури на ветерклепе і традиційна перфорація. Шкіряна підошва з синьої гуми з малюнком протектора, підошва schoentjesprint (унікальний твір мистецтва, створене самим Флорисом), оброблена шкіряним каблуком і синім хактипом. Підошва знаходиться у відповідності з Відкритим способом пошиття взуття. . Дно буде заповнено гнучкістю пробки, а потім під високим тиском підошви на нього. Підошва все ще знаходиться в doorgenaid з стикдраадом у стопи. Цей метод пошиття забезпечує гладку, елегантну форму і міцне, довговічне якість. Кругла блакитна-блакитна нитка на вощеному бавовні-ось і весь вигляд. Це взуття з трохи більш широкої G+-балкою, вона обшита шкірою і має безрецептурний-з легкої амортизацією під п'ятою.
Взуття Флориса ван Помпеля сама по собі є класом - як з точки зору зовнішнього вигляду, так і з точки зору обробки. Майже безпомилковий дизайн чоловічого взуття elganten - це справжнє применшення і їх індивідуального погляду. Будь то напівчеревики, ділові шнурівки або повсякденні ботильйони, дизайнери формально завжди створюють візерунок на високоякісної шкіри, що робить будь-яку взуття майже схожою на твір мистецтва. Тут в центрі уваги знаходиться індивідуальність. Обробка на вищому рівні, а матеріали найвищої якості - досить гарні для цього "помпона Флоріс-ван".

Виробник: Floris van Bomme lВиробник Art-NR.: 24766 14067 01 13 Назва моделі: JOCA
14067
Чоловіче взуття-елегантні мешти-взуття на шнурівці
Колір: темно-синій + чорний + рамка синьому+ коричневому (D. blue)
Матеріал верху: гладка шкіра + замшева шкіра (коса)
Підкладка: натуральна шкіра-тонка шкіряна холодна підкладка, коричнева
Устілка: .Знімна устілка сірого кольору.
Підошва: гумова підошва
Застібка: шнурівка з елементами шкіри
П'ятиВисота каблука: маленький каблук, близько 1,5 см
Форма взуття: кругла

Матеріал натуральна шкіра.

Мешти стан нових взувались для декількох фотосесій стан нових все видно на фото.

Дивіться всі мої оголошення надіюсь що в них Ви знайдете для себе і своєї сімї багато гарних якісніх та недорогих промов європейської якості

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Чёрный
Размер:
  • 48
Категории:
Материал:
Кожа
Сезон:
Лето Осень Весна