Все категории
Добавить товар

Фурмінатор щітка для вичісування грумінгу собак котів 4.5см

397 грн
Описание

127068
Фурминатор - це інструмент для видалення, зменшення линьки. Розроблено професійними грумерами

- зменшує линьку у кішок і собак до 90%
- не пошкоджує волосся
-не ріже шерсть, а м'яко висмикує мертвий підшерсток
- запобігає утворенню ковтунів
- безпечний і ефективний для довго - і короткошерстих котів і собак.
Як працює фурмінатор
На перший погляд може здатися, що це звичайна гребінець з товстої гумовою ручкою, сталевим лезом з зубчиками. На відміну від всіх щіток і гребінців Фурмінатор, насправді зможе зменшити линьку у собак і кішок на 90%!
Весь секрет в унікальній конструкції спеціального леза з численними прорізами, яке без проблем видаляє омертвілий підшерсток Вашого підопічного без пошкодження остевого волоса. Практично всі ті, хто використовував Фурминатор вперше, вражені тим, скільки зайвої вовни їм вдається вичесати. Вовни, яка могла б залишитися на Вашому одязі, в ліжку, в машині ...
Цей інструмент ідеально підходить для попередження появи ковтунів у довгошерстих кішок. Чим більше підшерстя Ви вичешете, тим менше ймовірності появи ковтунів. До речі, Фурминатор при вичісування підшерстя розподіляє натуральний жировий компонент Вашого вихованця, що робить його шерсть більш м'якою і здоровою, а також надає блиск. Цей інструмент підходить як довгошерстим, так короткошерстим породам (особливо золотий ретривер, шнауцери, лабрадорам і т.д.). Звичайно, є і виключення, наприклад, пуделі, ши-тцу, кулі, австралійські шовковисте тер'єри. Ці породи або не мають підшерстя, або такий метод непридатний до структури їх вовни. В інших випадках Фурминатор для собак і кішок працює на 100%!
Інструкція з використання фурмінатор:

Уважно прочитайте інструкцію, дотримання кількох нескладних правил допоможуть Вам отримати максимальний ефект.

1. Переконайтеся, що шерсть Вашої собаки чи кішки чиста і ПОВНІСТЮ СУХА ... для кращих результатів, рекомендується використовувати Фурминатор негайно після миття і висихання Вашої собаки чи кішки.

2. Оскільки Фурминатор це інструмент для вилучення великої кількості волосся, рекомендується помістити Вашу собаку або кішку в місце яке легко чистити пилососом.

3.Іспользуйте Фурминатор проводячи по шерсті тварин у напрямку її зростання. Рухи повинні бути плавними, а тиск не сильним. Використовуйте Фурминатор, як звичайну щітку. Будьте особливо обережні близько найбільш чутливих областей тваринного (живіт, ноги, геніталії і задній прохід). НЕ ЗАСТОСОВУЙТЕ ЗАНАДТО СИЛЬНА ТИСК НА фурмінатор, щоб не пошкодити шкіру тварини. Глибока або груба чистка може пошкодити шкіру домашньої тварини, зробити її червоною і роздратованою, і тварина з чутливою шкірою може отримати опіки від щітки при грубому розчісуванням. Якщо Ви помічаєте якусь червоність або роздратування на шкірі Вашого домашньої тварини, негайно припиніть використовувати інструмент !!!
*****************
Оплата на карту 100%
Нова пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары