Все категории
Добавить товар

Набір маркерів для скетчинга 80шт. двосторонні маркери для малювання на спиртовій основі.

999 грн
Описание

Набір маркерів для скетчинга

ouchnew TПрофесійні маркери для скетчинга аналогічні за своєю конструкцією, функціоналу і можливостей легендарним Копикам. Інноваційні. Якісні. Комунікабельні. Мають пишуть вузлами двох типів – тонка кисть перо і скошене долотообразное перо. Їх ергономічний корпус. Інструмент добре лягає в руку і надійно фіксується, викликаючи відчуття м'якого дотику і повної свободи. Для відтворення кольорів використовують безкислотні спиртові чорнила нового покоління. Вони нетоксичні. Чудово змішуються між собою, стабільно зберігаючи свій інтенсив і чистоту на високому рівні. Надають плавність колірних переходів і відмінно підходять для будь-яких технік.

Важливим плюсом таких маркерів є низька вартість і можливість спробувати матеріал відразу з широкою гамою кольорів. Це відмінна альтернатива більш дорогим маркерами. вартість яких в рази вище.

Цей набір складається з 80 підібраних кольорів і найбільш адаптованих для ландшафтних дизайнерів. Також така колірна гамма ідеально підійде для творчості початківців, студентів, митців, для малювання коміксів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары