Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Кибала Я. Спеції і прянощі. Видавництво: Прага: Артія. Обкладинка: тверда + суперобкладинка; 224 сторінок; 1986 р. Формат: збільшений. Мова: російська. Ілюстрації В. Каплицкой. У книзі розповідається що таке спеції і прянощі, дається їх історія і докладний опис. Особливий розділ містить кілька рецептів національної кухні різних країн світу. Видання забезпечене величезною кількістю ілюстрацій. Книга видана на прекрасною білому папері високої якості. Зміст: - Що таке спеції і прянощі? - Трохи ботаніки - Смак і аромат - Використання прянощів і спецій - Від давнини до наших днів - Опис рослин - Вирощування спецій як хобі - Спеції і здоров'я - Пряні суміші - Кілька рецептів національної кухні