Всі категорії
|

Пряності, приправи, соуси. кулінарія від а до я

110 грн
Опис

Тематика: Кулінарія і правильне харчування

Пряності, приправи, соуси. Кулінарія від А до Я.
Складач: Е. Циганкова.
Через КСД, Харків, 2006 р. Формат збільшений 60х90/16, мова російська, 240 стор. з ілюстраціями, палітурка тверда. Стан добре, книга із запасників.
«Приправи», «спеції», «пряності» — ці слова міцно увійшли до нашого кухонного побуту, і часто ми навіть не замислюємося про їхнє справжнє значення. Насправді ж тема, що стосується спецій — історії, пряно-ароматичних якостей і тонкощів використання в кулінарії, — велика та надзвичайно цікава.
Вміст:
Пряності. Приправы
З історії прянощів.
Що потрібно знати про прянощі та приправи.
Правила вживання прянощів.
Короткий опис пряних трав, овочів і коренеплодів, а також спецій і кулінарних
добавок.
Гриби як прянощі.
Пряно-ароматичні суміші.
Заготівка пряної зелені.
Супові заготовки свіжої зелені гарячого розливу.
Заготівка пряної супової зелені методом соління.
Соуси
Значення соусів у приготуванні їжі.
Гарячі соуси.
Холодні соуси.
Солодкі соуси.
Салатні заправки.
Фірмові соуси — кетчупи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари