Все категории
|

Домашнє консервування харчових продуктів. і.кравців. 1962г.

139 грн
Описание

Тематика: Кулінарія і правильне харчування

Домашнє консервування харчових продуктів. І.Кравців. 1962г.
Одеське книжкове видавництво, Одеса, 1962 р. Формат 84х108/32, 212 стр. з ілюстраціями, мова російська, палітурка тверда. Збереження книги добра.
Консервування харчових продуктів, розфасованих у герметичну тару, за допомогою теплової обробки широко використовується в промисловості та може бути рекомендоване для виробництва консервів у домашніх умовах. З огляду на велику цікавість до домашнього консервування, позитивні відгуки та побажання у зв'язку з виходом попередніх видань, автор книги неабияк розширив асортимент домашніх консервів і заготівок із плодів, овочів, ягід, грибів, м'яса, птиці, риби, а також вин, зріджених соків, наливок, фруктових напоїв і квасів.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары