Все категории
|

Технологiя домашнього консервування

260 грн
Описание

Тематика: Кулінарія і правильне харчування

У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів, грибів і риби. Описано скляну тару, що застосовується в процесі домашнього консервування. Наведено рецептуру й приготування консервів, найбільш поширених в Угорщині, Болгарії, Чехословаччині. Книжка допоможе любителям домашнього консервування заготовляти про запас різноманітні плоди, овочі, гриби, м’ясо й рибу.
Назва: Технологія домашнього консервування
Видавництво: Техніка
Рік видання: 1983
Кількість сторінок: 143
Обкладинка: М'яка
Розміри (ДxШxТ): 20 х 12.5 х 1 см
Країна: СРСР
роблю додаткові фото
пишіть питайте
відповідаю протягом доби
у мене багато всяких вінтажних штучок в моїх оголошеннях-придбавши дещо ви економите на пересиланні
пишіть запитуйте зроблю додатково фото відповідаю протягом доби
пересилання новою поштою після оплати-замовлення+ безпечна оплата

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары