Тематика: Кулінарія і правильне харчування
745 рецептів швидкого та легкого консервування. Ірина Сокіл
Видавництво «Полуб сімейного дозвілля», Харків — Белгород, 2012 р. 496 ст., формат 84х108/32, мова російська, палітурка, стан гарний.
Мільйон сімей уже насолоджуються стравами, приготованими за рецептами автора!
Приготуйте за цими рецептами хрусткі огірочки та соковиті помідорчики, квашену капусту та зимові салати, ароматне лечо та гострі аджики, сушені ягоди та всіляке варення — і вам буде чим побалувати сім'ю взимку!
Солонні, квашені, сечонні овочі, заливки та маринади.
Сушіння та в'ялення коренеплодів, овочів, бахчевих і фруктів.
Заморожування, сухе консервування, консервування фруктів цукром.
Джеми, конфітюри, желе, компоти та багато іншого.