Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

2072.39 miscellanea raccolta pezzi scelti piu celebri autori clas

9999 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Історія

Торг

Antonio Piller - Miscellanea o raccolta di pezzi scelti da piu celebri autori classici italiani. Класична проза.
Різне або Збірник творів, обраних найвідомішими італійськими класиками.
Антоніо Піллер, лід. Різне або Збірник творів найвідоміших італійських класиків. езія: з фабрики Н. С. Всеволоського, 1817. Перше та єдине видання.
Це перше та єдине виданняантології італійської літератури, що знаменує першу появу Данте в друку в Росії. Том розділений на три розділи, розташованих у хронологічному порядку: перший містить прозатичні твори Бокаччо, Саннаццаро, Макіавеллі та інших; друга, що містить вірші Данте, Петрарки, Бембо, Аріосто, Тассо та ін.; і третій, що міститьії з « сучасних поетів», включно з Метастазіо, Паріні й Альф'єрами.
«Божевільна комедія» була невідома багатьом російським читачам до початку XX століття. Перші повні переклади «Інферно» у прозі та посиланнях були опубліковані 1842 і 1845 року відповідно, а вся «Комедія» не з'являлася в перекладі в друку до 1907 року.
Цей том містить частини з Inferno і Purgatorio; Inferno представлений частинами пісень III, V і XXXII, а Purgatorio — частинами пісень I і VI. Вміст тома склав Антоніо Піллер, вказаний на обкладинці як « магістр італійської мови та літератури в Шляхетній пансіоні Імператорського Московського університету». Після цього придбання Нотр-Дам став єдиним тримачем цього тому в Сполучених Штатах

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары