Все категории
Добавить товар

Юлія стрельцова сергій башков книга понад життя з афотографом

550 грн

распродажа до 23 Сен.

380 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література

Юлія Стрельцова Сергій Башков Книга Понад життя
Книга з іменним підписом.
Юлія Стрельцова, Сергій Башков
Характеристики:
Автор Юлія Стрельцова , Сергій Башков
Видавництво Люта справа
Рік видання 2021
Палітурка м'яка
Кількість сторінок 180
Мова українська
Розмір 235 х 170 мм
Категорія Історія України
Наклад книги давно розпроданий.
Про що книга «Понад життя» авторів Юлія Стрельцова, Сергій Башков

Стрельцова Юлія народилася у 1972 році у м.Берислав Херсонської області. Згодом, переїхала до Одеси. За освітою практичний психолог. Акторка театру і кіно. Режисерка та сценаристка фільмів «Inka» та «upaszko» з циклу «Nezomni», присвячених боротьбі польського народу з комуністичним режимом.

У 2020 році створила проект «Театральний простір 4.5.0.», а у 2021-му — літературний клуб для ветеранів «Почуй мене». Керівник дитячої артистичної студії «Краков'ячек». Організатор та психолог цілодобової служби психологічної підтримки «Кризова допомога», створеної при VETERAN HUB ODESA. Має великий досвід реабілітаційної роботи з військовими та членами їх родин. Життєве кредо Юлії: людина не для того створена, щоб терпіти поразки. Людину можна знищити, але не можна перемогти.

Сергій Башков народився у 1974 році у Таганрозі. Майже одразу переїхав до Одеси, де закінчив школу та Академію харчових технологій. У 1999 році переїхав до Києва. Брав активну участь у двох Майданах. Навесні 2014 добровольцем пішов на фронт, у складі другого батальйону оперативного призначення (пізніше — батальйон ім. Кульчицького). Брав участь у звільненні Слов'янська, потім був Вуглегірськ. Отримав поранення. Демобілізувався у 2016 році. Щоденники, які писав у Слов'янську, надихнули авторів на створення книжки та сценарію «Позивний Бандерас». Учасник групи ветеранської підтримки при службі «Кризова допомога».

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
Зроблено в Україні?:
Производство