Все категории
Добавить товар

Мигель сервантес сааведра хитроумный идальго дон кихот ламанчески

1200 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література

Мігель де Сервантес Саведра. Хитроумний ідальго Дон Кіхот Ламанський.
Роман у двох томах.
Рідке видання, ціна вказана за 2 книги.
Збереження дуже гарна, дрібні дефекти суперобкладинка, слід від загнутого куточка однієї сторінки. Будь ласка, дивіться фото.
Серія: Література епохи Відродження.
Ілюстрації Гюстава Доре.
Переклад з іспанської Н. Улюблена.
Вірші в перекладі Ю. Коренієва.
Предмова Ф. Кельіна. Москва. Ленинград. Художня література. 1988 г. 568 с.,  + 584 с., мул. Тверда обкладинка, суперобкладинка., Звичайний формат.
Роман іспанського письменника Мігеля де Сервантеса (1547-1616) «Хітроумний ідальго Дон Кіхот Ламанчський» — одне з видатних творів епохи Відродження, що мало великий вплив на світову культуру. Чотири століття тому Сервантес пред'їв нові вимоги до реальності, розсунув горизонти європейського роману, і Лицарь трагічного образу лився в вічну подорож. «Хітроумний ідальго Дон Кіхот Ламанчський» приймає благородне рішення оживити та повернути безбарвному світу яскраве покликання, мандрівного лицарства з його особливим суворим утомом і з усіма його блискучими мірками, пристрастями та подвигами» (В. Набоків). Дон Кіхот і його збройовнашник Санчо Панса, балансуючи між яв'ю й ілюзією, між романтичним божевіллям і природним дбайливим, відкидають дві впізнавані тіні, які тягнуться через рівнину століть і добираються до нас.

Роман «Хітроумний ідальго Дон Кіхот Ламанчський» Мігель де Сервантеса (1547-1616) — одне з найбільших досягнень не тільки іспанської, а й світової літератури. Неодмінна цінність роману — у його глибокому демократичні, людинолюбстві, в реалістичному зображенні іспанської дійсності того часу. З образом Дон Кіхота пов'язані наші уявлення про ідеальну велич людини, сповнену благородства, душевної чистоти, гідності та мудрості.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
Особенности:
Реалистический

Похожие товары