Все категории
Добавить товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Товстоногов георгий о профессии режиссера кино театр раритет 1967

1250 грн

распродажа до 23 Сен.

863 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Мистецтво і культура

Товстоногів Георгій Про професію режисера кіно театр раритет 1967
Товстоногів Г. А. Про професію режисера.
М. Всероссейське театральне товариство 1967 р. 360 с., мул.
Твердий видатчий льодериновий перетин із тисненням сріблом, класичний формат.
Ця книга — жива розмова великого режисера з читачами про повсякденну роботу, що рясніє безліччю різних прикладів. Щедро та щиро ділиться він досвідом, спостереженнями, роздумими про сутність режисерської професії. Він розповідає про процес роботи над багатьма спектаклями, зустрічами з драматургами, акторами, художниками.
Стан: дуже гарний
Опис книги Лауреат Ленінської премії, народний артист СРСР Георгій Александровіч Товстоногів — видатний радянський режисер, керівник Ленінградського академічного Великого драматичного театру імені А.М.Гіркого.
Г.А.Товстоногів — досвідчений практик театру, вольовий організатор, яскравий постановник, який створив безліч цікавих вистав, наполегливий і розумний педагог, який виховав ансамбль однодумців одного з найкращих театрів країни, людина, до тонкості , що володіє складною професією — професією режисера.
Георгій Олександровіч відомий і як теоретик театрального мистецтва, як автор багатьох статей із проблем сучасної режисури. Книга "Про професії режисера" народилася на основі матеріалів занять творчої лабораторії, якою товстоногів упродовж декількох років керував у Всероссейському театральному суспільстві.
Ця книга - жвава розмова про різноманітну та повсякденну роботу режисера, що стосується багатьох сторін театральної практики, що рясніє безліччю конкретних прикладів. Щедро та щиро Товстоногів ділиться тут своїми знаннями, досвідом, спостереженнями, своїми роздумими про істоту режисерської професії. Він розповідає про процес роботи над багатьма своїми виставами, про творчі зустрічі з цікавими драматургами, акторами, художниками

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары