Все категории
Добавить товар

Кулінарна книжка англійською джеймі олівер jamie cooks italy

800 грн -13% 700 грн
Описание

Jamie Cooks Italy

тверда палітурка. супер обкладинка
25*20см
406стр

стан нової

Джеймі подорожував по Італії, щоб знайти найкраще з швидкого та повільного приготування в італійському стилі. Насолоджуйтеся улюбленою кухнею світу на своїй кухні вдома за рецептами Джеймі.

Jamie Cooks Italy – це свято радості італійської кухні. Джеймі хоче поділитися своєю любов’ю до всього італійського за допомогою доступних, найкращих рецептів класичної карбонари, курки з солону, фаршированої фокаччі, запеченого пирога з різотто, смаженої в горщику цвітної капусти та тірамісу з лімончелло. Це про те, щоб принести задоволення та пристрасть улюбленої кухні світу на вашу домашню кухню.

Книга містить 130 рецептів у легкодоступному стилі Джеймі, містить розділи про закуски, салати, супи, м’ясо, макарони, рибу, рис і пельмені, хліб і випічку, гарніри, десерти та все, що вам потрібно.

Рецепти — це поєднання швидкого та повільного приготування, знайомої класики з родзинками Джеймі, простих повсякденних страв і більш поблажливого вибору любовної праці на вихідні та святкування. Незалежно від того, чи ви готуєте для себе, чи для друзів і родини, аромати та смаки перенесуть вас прямо в пейзажі Італії. Viva Italia!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
alina_books
alina_books
Супер-продавец
Кропивницкий
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары