Все категории
Добавить товар

Балансувальна масажна подушка powerplay 4009 balance pad (ø33) синя

640 грн
Описание

Призначення: для зайняти фітнесом удома і в тренажерному залі. Подушка
балансир покращує тонус і функціональність м язів-стабілізаторів з допомогою
нахилів, поворотів і динамічних вправ на нестабільній поверхні.

Опис:

- БЕЗПЕЧНІСТЬ: Подушка PowerPlay виготовляється з використанням професійного класу PVC з системою Antyburst проти вибуху. Це дозволяє балансовим дискам тримати до 150 кг без ризику розриву та залишатися надутим протягом усіх тренувань або довгих годин, сидячи за столом.

- УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: Ця подушка для балансу працює як прекрасне сидіння для дітей, її можна непомітно використовувати на своєму офісному кріслі замість помітного фітнесу м'яча, щоб поліпшити поставу та допомогти впоратися з болями в спині, шиї та стегнах. Може бути введена в будь-який режим тренування для зміцнення і залучення мязів-стабілізаторів, поліпшення координації, допомоги у фізичній терапії та багато іншого.

- УНІКАЛЬНІ ТЕКСТУРОВАНІ ПОВЕРХНІ: Ми продумано розробили нашу подушку для крісла з протиковзною серцевиною з 2 поверхнями з різною текстурою. На одній стороні є невеликі нерівності, що чудово підходить для тих, хто шукає більш гладку поверхню для сидіння, тоді як на іншій стороні подушки, має більш виражені шипи, які чудово підходять для масажу вашої spini в сидячому положенні або для масажу стоп.

- Наша подушка для сидіння має діаметр 33 см і висоту 4 см, щоб легко поміститися на більшості стільців. Не містить фталатів або важких металів.
- Вправи на подушці дозволяють залучити всі групи м'язів, у тому числі й дрібні м'які м'язи-стабілізатори. Подушка балансир покращує тонус і функціональність мязів-стабілізаторів з допомогою нахилів, поворотів і динамічних вправ на нестабільній поверхні. З допомогою такої подушки виробляється координація, поліпшується реакція і зміцнюється постава.
- Також подушка-балансир дозволяє пом'якшити м язові болі, поліпшить кровообіг і самопочуття і тренувати м'які м'язи в домашніх умовах. Рельєф подушки впливає безпосередньо на стопу і підвищує мікроциркуляцію крові в тканинах, зміцнюються на м'язи та зв'язки стопи, поліпшується постава.
- Подушка-балансир підходить для будь-якого віку і будь-якого рівня підготовки.

Застосування подушки сидячи: подушку необхідно покласти на стілець і рівно
сісти на неї, щоб ноги були разом і ступні повністю торкалися підлоги.

Застосування стоячи: Ставте стопу на поверхню повністю.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Продавец
kvartals
VSPORTE
Супер-продавец
Киев
88% выполненных заказов
Была

Похожие товары