Всі категорії
Додати товар

Flocchi italy шкіра страуса крокодила сумка гаманець на довгому ремені вінтаж італія

2300 грн
Опис

У світі розкоші вироби зі шкіри страуса мають велику популярність. Шкіра страуса є екзотичною та рідкісною. Випуск виробу обмежений, тому вони належать до розряду ексклюзивних. Цінність виробів зі шкіри страуса, ставлять їх в один ряд із виробами зі шкіри крокодила. Ця продукція експортується в країни Північної Америки, Європи, Австралії та Азії, де є постійний попит на такі вироби.
Відмітними рисами шкіри страуса є її зовнішній вигляд — жоден інший натуральний матеріал не зрівняється з нею за оригінальністю малюнка та м'якістю. Текстура та м'якість шкіри страуса і, відповідно, виробів, виготовлених із неї, пояснюється вмістом натуральних олій, які, до речі, запобігають появі тріщин і пересихання поверхні, продовжуючи термін експлуатації аксесуарів зі шкіри страуса. Шкіра страуса вирізняється також пружністю. У виробництві шкіргалантереї використовується не тільки шкіра страуса з грудей і спини (кстати, її текстура — пухирчаста), а й із ніг (вона має лускату поверхню).
Все перераховано вище зумовлює високу вартість виробів зі шкіри страуса, але ми вважаємо, що це теж її перевага — по-справжньому елітний матеріал не має бути доступний усім.

Сумка гаманець із натуральної шкіри страуса, клапан шкіра крокодила.
Шкіра м'яка, ніжна, приємна на дотик.
Усередині два великі відділення, у декількох відділеннях підкладка, у кількох виворотах шкіри, дві менші й одне на блискавці, на верхній частині велике відділення для купюр і слоти для карток

Дуже місткий.

Дорожня фурнітура.

Ремінець на карабінах, можна зняти за потреби.

Клапан застібається на кнопку.

19,5*12 см
ремінь разом із карабінами 105 см

Стан чудовий, для вінтажної речі ідеальний.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра
Стать:

Схожі товари