Всі категорії
Додати товар

Брутальне портмоне, гаманець із натуральної шкіри, чорний

650 грн
Опис

Портмоне у брутальному стилі з натуральної італійської шкіри Крейзі хорс із тисненням "рептилія". У нього зручно поміщаються 4-5 карт і 10-15 купюр.

Зроблено вручну, прошито поліестеровою воченою ниткою сідельним швом. Шви мають великий запас за міцністю і не розпускаються самі собою. Поверхня шкіри матова з легким блиском. Краї шкіри заполіровані.

Ідея цього портмоне - брутальність, компактність, зручність та незвичайний дизайн. Його розміри у складеному вигляді 9,5 х8, 5 см (+ - пара мм), товщина
1 см.

Особливість шкіри Крейзі хорс у тому, що вона виглядає вінтажно відразу після пошиття. Вона легко приймає потертості та подряпини, при носінні буде красиво "старіти" за рахунок потертостей та патини. Має ефект "пулл-ап", коли від перегинів і заломів залишаються світлі сліди. Але у будь-який момент ви можете затерти шкіру пальцем або чистою тканиною і вона набуде практично первісного вигляду, У цьому портмоне зовнішня шкіра з тисненням практично не дряпається, а внутрішня коричнева поводиться як класичний Крейзі Хорс. Дивіться детальне відео.

Шкіра міцна, в міру м'яка, приємна на дотик. Якщо вам подобається більш класична шкіра, зверніть увагу на інші мої гаманці та картхолдери.

Важливо! Кожен гаджет по-своєму передає кольори, тому реальні кольори, відтінки та яскравість напевно відрізнятимуться від тих, що ви бачите на фото. Зважайте на це при покупці.

Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Матеріал:
Застібка:
Кнопка
Розташування:
Горизонтальне
Принт:
Тваринний

Схожі товари