Всі категорії
Додати товар

Кардхолдер з натуральної шкіри з персоналізованої гравіюванням

450 грн
Опис

Кардхолдер з натуральної шкіри з персоналізованим гравіюванням - це ідеальний подарунок для чоловіка: тата, друга, брата, коханого, чоловіка, колеги. Кардхолдер з персональним гравіюванням приємно здивує своєю унікальністю та практичністю. Щодня ми використовуємо цей аксесуар у своєму житті. Ми розуміємо наскільки важливо, щоб цей предмет був зручним та підходив саме Вам. За допомогою персонального гравіювання Ви зробите кардхолдер із натуральної шкіри справді унікальним! Вам просто необхідно вибрати дизайн (на останньому фото), який найбільше підходить майбутньому власнику цього виробу.

Кардхолдер виконаний зі шкіри Crazy Horse, який має ефект «vintage» і з роками не втрачає вигляд, він стає більш красивим. Ми пропонуємо кардхолдер з натуральної шкіри в кольорах чорний (black), коричневий (brown), віскі (whisky) та горіх (walnut). Краї вироби не обробляються у тому, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконаний з такої шкіри чоловічий кардхолдер служитиме багато років.

Крім того, якщо ви вирішили зробити такий особливий подарунок, не забудьте про особливу упаковку - спеціальну дерев'яну коробку з персональним гравіюванням!

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Колір: Коричневий
Колір: Чорний
Матеріал: Шкіра
Розташування: Вертикальне
Кількість відділень для купюр: 1 відділення
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?