Всі категорії
Додати товар

Чоловічий гаманець із написом я пишусь тим, що я українець!

950 грн
Опис

Гордиться можно не только тем, что ты Украинец. Мужской бумажник тоже может стать предметом для гордости, особенно с такой надписью.

Шкіряний гаманець виконаний зі шкіри Crazy Horse. Краї вироби не обробляються для того, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконаний з такої шкіри чоловічий гаманець буде служити багато років.

Ми пропонуємо гаманець з натуральної шкіри в кольорах чорний (black), Коричневий (brown), Віскі (whisky) І горіх (walnut).

Чоловік шкіряний гаманець з іменним гравіюванням - це ідеальний подарунок для чоловіка: тата, друга, брата, коханого, чоловіка, колеги. Завдяки місткості гаманця (1 відділення для купюр, 8 слотів для карт і 2 відділення для візиток) він стане незамінним в повсякденному житті, а за допомогою персональної гравіювання ви зробите гаманець дійсно унікальним! Крім того, якщо ви вирішили зробити такий особливий подарунок, не забудьте про особливу упаковку - дерев'яну коробку з персональним гравіюванням!

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Матеріал шкіра
Персоналізація: можлива на запит
Розмір: у закритому вигляді: 12 х 10 х 1 см, у відкритому вигляді: 22 х 10 см
Подарункова коробка: дерев'яна з гравіюванням / картонна
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Матеріал: Шкіра
Вигляд шкіри: Шкіра ВРХ
Розташування: Горизонтальне
Тип: Гаманець подвійного складання
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари