Всі категорії
Додати товар

Шкіряний гаманець luy n15 коричневий

725 грн
Опис

Універсальний шкіряний гаманець модель унісекс, колір коричневий. Доповнений зручними кишенями для карт, готівки та дрібних монет. Дуже зручно тримати різні види купюр, а також картки та візитки. Все для надійного зберігання цінних для вас речей!

Традиційно повністю ручна робота! Під час виготовлення гаманця використовуємо як машинні, так і ручні шви. Робимо, як завжди, з великою любов'ю.

Матеріали найвищої якості: італійська шкіра та надійна блискавка від японської компанії YKK. Гаманець також добре тримає форму завдяки підкладці з натуральної шкіри усередині.

Фурнітура: логотип - латунь, металева блискавка.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Матеріал натуральна шкіра
Фурнітура логотип - латунь, блискавка металева
Товщина шкіри 1,2 мм
Розмір гаманця 11,5х9 см (у закритому вигляді)

МАТЕРІАЛИ ТА ОБРОБКА
Для виготовлення гаманця LUY використовується виключно натуральна італійська шкіра найвищої якості. Також усі крайові шви гаманця проходять фінальну обробку шліфуванням, для ще більшої зносостійкості та завершеності загального виду аксесуара.

Матеріал фурнітури – латунь, що ідеально вписується в естетичну концепцію бренду, згодом набуває легкого вінтажного вигляду. Має спеціальне додаткове покриття від окислення та потемніння.

Кожен гаманець створюється вручну в особистій майстерні. Тому, віддаючи перевагу виробу LUY, ви стаєте власником унікального і дійсно неповторного аксесуара.

Шкіряний гаманець упакований у фірмову коробку з крафт-картону та у фірмовий пакет LUY.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Коричневий
Матеріал: Шкіра
Тип: Гаманець
Тип застібки: На блискавці

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?