Всі категорії
Додати товар

Mini гаманець "попелюшка"

600 грн
Опис

Гаманець «Попелюшка» ручної роботи не має нічого зайвого, але карти та готівку він збереже запросто. Модний аксесуар — маленький, акуратний та унікальний, буде завжди актуальним в гардеробі кожної дівчини. Він вигідно підкреслить стиль та смак щасливої ​​володарки цього вироби зі шкіри.

Стильний аксесуар:

У моєму інтернет-магазині дана модель користується особливою популярністю. Я його зробив спеціально для дівчат, які не люблять громіздкі гаманці та для жінки яка віддає перевагу сумкам зі шкіри маленьких габаритів, де потрібно компактно покласти тільки найнеобхідніше. Погодьтеся, що часто жінки встають перед вибором, особливо якщо Ви збираєтеся на свято, мати при собі готівку або достатню кількість карток, завдяки цій моделі можна взяти все що потрібно.

Ідеальний подарунок:

В моїй майстерні виробів ручної роботи запропоновані різні моделі гаманців і сумок. Ви завжди можете підібрати як на подарунок, так і для себе аксесуари потрібних габаритів і функціональної наповненості. Гаманець "Дюймовочка" повністю зроблений вручну, з натуральної шкіри, має сідельний шов і відмінну якість.

Можливе іменне гравіювання і нанесення лазерного малюнка.

Опис характеристик:

Розмір - 10х9x1 см
Кишені для кредиток - 3 (по 2 карти)
Кишені для банкнот - 1
Кишені на блискавці - 1
Зразки кольору шкіри, які можна використовувати у виробі на останньому фото.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Матеріал: Шкіра
Кількість відділень для купюр: 2 відділення
Персоналізація: З гравіюванням
Тип застібки: На кнопках

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари