Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір №4

1400 грн
Опис

Включає в себе:

Ремінь шкіряний (чоловічий/жіночий) (Можливі кольори: ЧОРНИЙ, КОНЬЯК, КОРИЧНЕВИЙ, БЕЖЕВИЙ, ЧЕРВОНИЙ)
гаманець Classic
органайзер для навушників
подарункова коробка
упаковка таким чином, що товар можна перевірити
Мы часто сталкиваемся с ситуацией, когда просто нет времени, чтобы найти хороший подарок и красиво его упаковать для близкого человека. Нужно бегать по магазинам, выбирать, думать понравится это или нет, есть такое у человека или нет, уместно ли это... Потом нужно искать сервис, упаковывающий подарки в праздничные упаковки и платить за это некислые деньги! Либо... проявлять фантазию и весь день потратить на то, чтобы упаковать подарок самому/самой.

Саме цю проблему я взявся вирішити: ГОТОВИЙ КОМПЛЕКТ АКСЕСУАРІВ РУЧНОЇ РОБОТИ В ЄДИНОМУ СТИЛІ і ВЖЕ УПАКОВАНИЙ так, що Ви, без сумніву можете відправляти цей подарунок родичеві в інше місто, не тримаючи його в руках і не витрачаючи часу на вищеописані процедури взагалі! Як багато Ваших знайомих може похвалитися єдиним стилем аксесуарів? Небагато, тому такого подарунка їм ще не робили)

Я создаю свои изделия с любовью: исключительно ручная работа с проработкой каждой детали (шов, торцы, изгибы...), качественная натуральная кожа. В совокупности Вы получаете готовый подарок премиум качества по доступной цене, т.к если это все покупать по отдельности то цена получается выше, а времени уходит в разы больше. И главное: это не безликий фабричный продукт, это товар с историей, потому что над ним трудился мастер.

Есть возможность исполнения в различных цветах (для мужчин, для женщин). 

На малюнку показаний чоловічий комплект, але при бажанні ми можемо створити такий набірної подарунок з будь-яких моїх виробів, наданих на цьому сайті. Наприклад, для дівчат можна в набір покласти гаманець "Дюймовочка", обкладинку для паспорта, органайзер у вигляді метелика. Це все зробити зі шкіри червоного кольору і коробку обв'язати червоною стрічкою.... або зробити будь-яке інше наповнення за Вашим смаком)
Додаткові характеристики:
Матеріал: Шкіра

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?