Всі категорії
Додати товар

"символ любові" | шкіряний гаманець ручної роботи і амулет

1100 грн
Опис

У комплект "Символ любові" йде будь-який мій гаманець + амулет "Гранат", який є символом любові та пристрасті. На прикладі - мій гаманець ручної роботи "Міс Конгеніальність" (натуральна шкіра, сідельний шов, ручна робота). Ціна Міс Конгеніальність + ціна будь-якого амулета в комплекті з гаманцем: 100 грн (ціна амулета без гаманця - 150 грн).

Нагадую, що я можу до всіх своїх аксесуарів додати, за Вашим бажанням, амулет і ми отримуємо гаманець з оберегом. Такий гаманець з оберігом може не просто послужити Вам хорошу службу, але також може стати неординарним подарунком близькій людині. На останньому фото варіанти оберегів, які я можу запропонувати.

Міс Конгеніальність: маленький і місткий жіночий шкіряний гаманець. Володіючи цим аксесуаром, Ви неодноразово відзначите та оцініть елегантний зовнішній вигляд і багатий функціонал, які йому притаманні. Також цей аксесуар зі шкіри помітять і позитивно відзначать всі люди навкруги, тому що це повністю ручна робота, шви прошиті вручну вощеного ниткою, італійська теляча шкіра. Привабливий дизайн, здатний підкреслити Ваше почуття смаку.

Опис характеристик:

Розмір - 11,5х9,5 см
Кишені для кредиток - 4 (по 2 карти)
Кишені для банкнот - 1
Кишені на блискавці - 1
За додаткову плату можна на гаманець нанести гравіювання, персоналізація безоплатна.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Матеріал: Шкіра
Тип: Гаманець подвійного складання
Кількість відділень для купюр: 1 відділення
Персоналізація: З гравіюванням
Тип застібки: На кнопках
Розмір: Середній

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?