Всі категорії
Додати товар

Сумісний з v-moro ремінець iwatch для жінок і чоловіків — модний браслет зі смоли iwatch

434 грн
Опис

ТОВАР НОВИЙ,ПОШКОДЖЕНЕ ПАКУВАННЯ!

- Сумісність: підходить для всіх моделей Apple Watch, включно з Apple iWatch Series 4, Series 3, Series 2, Series 1, Sport, Hermes, Nike+, Edition, всі моделі 2015 і 2016 років (38 мм, 40 мм). Підходить за розміром зап'ястя: зап'ястя 5-7,67 дюйма. З оновленим інструментом для видалення посилання (у формі док-станції), видалення посилання не вимагає зусиль. Знайдіть особливий подарунок для своєї сім'ї чи друзів? Apple Watch Tortoise Sheel Resin +металічний ремінець із рожевого золота 38 мм стануть найкращим подарунком *******************
- Кожен шматок смоли повільно полірувався досвідченими майстрами. Такі характеристики, як пластик, легкий дизайн, але міцний і зручний, ніж пластик.
- Водонепроникність: загалом підходить для миття рук; плавання та підводне плавання, але не підводне плавання. Розкіш, шляхетність, елегантність і довговічність — стиль, що підходить для роботи та досить стильний для подорожей.
- За допомогою двох золотих адаптерів із неіржавкої сталі кожну пару ремінців можна легко встановити на Apple Watch. Ручні стібки розміщені саме там, де вони мають бути, не тільки для того, щоб утримувати структуру стрічки впродовж тривалого часу, але й для того, щоб виділитися за кольором СМОЛИ.
- У комплект входить: 1 гумовий ремінець для Apple Watch 38/40 мм, 1 оновлений засіб для видалення посилання, 1 посібник користувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
25% виконаних замовлень
Був

Схожі товари