Всі категорії
Додати товар

Набір для ремонту годинника + прес

1699 грн
Опис

Продаю все разом.
На чорному чохлі є два порізи від ножа.

Поєднання професійного набору для ремонту годинника та набору для пресування годинників — ідеальне розв'язання будь-яких проблем, які можуть виникнути під час ремонту годинника. Легко зніміть корпус годинника за допомогою відкривачки для задньої кришки годинника. Після усунення проблеми всередині кришки годинника. Потім натисніть на корпус годинника за допомогою набору для пресування годинника.
Ви можете використовувати набір для ремонту годинника для розв'язання 4 різновидів проблем. Наприклад, зняття корпусу годинника за допомогою відкривачки для корпусу годинника; заміна батареї годинника пінцетом; зняття та регулювання ланки ремінця годинника за допомогою інструмента для зняття ланки годинника та губчастого блока; заміна штифтів ремінця годинника за допомогою інструмента для пружинного стрижня та ін.
Металевий набір інструментів для годинника виготовлений із високоякісної міцної неіржавкої сталі 304, інструменти міцні, портативні, практичні та дуже прості у використанні. Набір у тканинному чохлі (є поріз, пошкоджений під час проходження митниці, відкривали коробку та порізали чохол).

У комплекті: Відкривачка для задньої кришки годинника, тримач для корпусу годинника, пінцет, молоток із двома головками, знімач ланок для ремінця годинника із 6 додатковими штифтами (один міститься в зніманні ланок для ремінця годинника, 2 пружинних інструмента, 3 х пробійника для штифтів, відкривачка для корпусу годинника, губчастий блок, серветка для окулярів, 54 х штифта для ремінця годинника. Набір для пресування годинника постачається з інструментом для пресування годинників і 12 штампами, включно з 50/48 мм, 46/44 мм, 42/40 мм, 38/36 мм, 34/33 мм, 32/31 мм, 30/28 мм, 26/24 мм, 23/21 мм, 20/18 мм і дві спеціальні форми.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний

Схожі товари