Всі категорії
Додати товар

Часы

6500 грн -8% 6000 грн
Опис

Важко назвати компанію, яку можна було б порівняти в винахідливостю з годинниковою компанією Timex. Вже більше півтора століття знаменитий американський бренд дивує своїх шанувальників, а також конкурентів революційними технологіями годинникових механізмів і новаторськими рішеннями в дизайні. Історія компанії бере початок в 1854 році. Початковим ім'ям було Waterbury Clock. Дані годинник імітували дорогі імпортні моделі, але вартість їх була значно дешевше. Годинники Timex дуже швидко розкуповувалися. Справжньою ж сенсацією стали кишеньковий годинник Yankee, які коштували всього один долар. Перший їх екземпляр був проданий в 1900 році. За наступні 20 років було продано близько 40 млн. Про годинники Yankee говорили: «годинник, які зробили долар відомим».
Під час Першої світової Yankee змінилися. Тепер це були вже наручні годинники, які були виготовлені спеціально для армії США. Дизайн був практичніше, так як він дозволяв солдатам не розлучатися зі своїм годинником. Їх почали носити в Японії, Європі та навіть в Африці.
У 40-х компанія змінила власників. Називалася вона U.S. Time Company. Там же і з'явилися перші водонепроникні та протиударні наручні годинники Timex. Недорогі, але надійні Timex викликали справжній бум в 1950 році. Важливу роль зіграла рекламна кампанія. Відомі репортери та журналісти придумували різноманітні «випробування» для годинників на міцність. Їх піддавали заморожуванню, прикріплювали до гребного гвинта, пилесосілі. Вже до кінця 50-х кожен третій американець носив Timex.
 
На початку 90-х компанія почала розробляти унікальний електролюмінесцентний циферблат. Синьо-зелене підсвічування Indiglo з'являлася майже на 80% моделей годинників Timex. Далі з'явився годинник, які були оснащені телефонною книгою, а також органайзером та іншими можливостями. Timex при спільній роботі з компанією Microsoft випустили ПО для обміну даними між комп'ютером та годинниками. А високотехнологічна серія Timex I-Control, яка поєднала функції годинника і пейджера з можливістю керувати i-Pod, просто немає рівних. До сих пір i-control залишається одним із найбільших досягнень в області сучасної годинникової індустрії. А в 2010 році Timex представив ринку стильні спортивні годинники, колекції Ironman 30-Lap Shock. Ці годинники поєднали в собі безліч функцій, які тільки можуть стати в нагоді активній людині. Тепер же Timex стали і годинниками, і барометром, і компасом, і висотоміром, і монітором серцевого ритму.Годинники Timex

Категорії - Жінки / Годинники

Матеріал - шкіра / мінеральне скло

Коричневий годинник Timex Ladies Expedition T41181
Покриття кріплення – матове
кріплення Тип кріплення – двокомпонентне
покриття корпусу – матова
висота
корпусу – 8 мм Ширина вушка корпусу – 12 мм
Форма корпусу – кругла
ширина корпусу – 26 мм
Водонепроникність – 50 метрів
Бренд руху – Timex
Hands – 3 руки (год, Мін., сек.)
Тип механізму - Кварцовий аналог

Вся продукція Timex ідеально представлена ​​в упаковці Timex з подарунковим пакетом, коробкою та сертифікатом автентичності. Timex надає повну гарантію на весь асортимент фірмової продукції, яка покриває несправності у виробництві та матеріалах протягом двох років із дати покупки.

Без сертификата но с кодом на часах.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:
Стать:
Продавець
natalig
natalig
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари