Всі категорії
Додати товар

Дитячі годинник з gps трекером smart baby watch gw300 (q50)

680 грн
Опис

.
Головна особливість цих розумних дитячих годин – наявність GPS трекера, дозволяє батькам визначити місцезнаходження дитини. Крім того, Smart Baby Watch оснащені кнопкою SOS для здійснення екстреного виклику на запрограмовані телефонні номери, як з ініціативи дитини, так і при виникненні нештатної ситуації – зняття годинника з руки, або вихід за межі встановлених меж.
Безкоштовне русифіковане додаток для пристроїв на базі операційних систем iOS і Android забезпечує реалізацію безлічі зручних і корисних функцій Smart Baby Watch, одна з яких – історія переміщення дитини.
Крім того, дитячі годинник з GPS трекером дозволяють здійснювати телефонні дзвінки, відправляти смс повідомлення, рахувати кроки, і до того ж це ще й зручні красиві годинник з будильником.
Годинник акуратно загорнутий у плівку. В комплекті – оригінальна інструкція англійською мовою, кабель мікро-USB і «мікро-викрутка».
Годинник зроблені з гіпоалергенного м'якого силікону. Справа 3 кнопки: кнопка включення і 2 кнопки швидкого виклику. Зліва ще одна кнопка швидкого виклику SOS і гніздо для зарядки. Дисплей монохромний, синюватого відтінку. Збірка якісна, за заявою виробника корпус волого - і пилозахищений. На зворотній стороні ми бачимо 2 унікальних номера пристрою – IMEI і ID, а також датчик зняття пристрою з руки.
Головне призначення дитячих розумних годин GW300 (Q50) - трекінг місцезнаходження дитини. Для цього знадобиться карта стільникового оператора стандарту GSM мікро-SIM смартфон або планшет з операційною системою iOS або Android і спеціальний додаток, який можна завантажити з Google Play або App Store. Обов'язково переконайтеся, що на сім-карті відключений запит pin-коду і включена пакетна передача даних (інтернет-трафік).
Для установки sim-карти потрібно зняти задню кришку, підняти акумулятор, покласти вирізом вниз сімку, заклацнути дах у напрямку "lock". Перед установкою необхідно перевірити, чи встановлено запит pin-коду. Якщо так, його потрібно вимкнути. Також бажано перевірити працездатність сім-карти. Для роботи GPS годин необхідна карта microSIM (розмір 12х15 мм) з підтримкою 2G.
Якщо годинник розряджений, його потрібно зарядити. Тепер включимо годинник, дочекаємося появи сигналу стільникової мережі та значка інтернету.».
Реєструємо наші годинники. Для цього потрібно ввести ID код у поле "ліцензія". Заповнюємо поля «обліковий Запис» (номер телефону або пошта), «Логін» (зазвичай в цьому полі вказують ім'я дитини), телефон для відновлення доступу до облікового запису та пароль. Зверніть увагу, що всі літерні символи потрібно вводити латиницею. Підтверджуємо введені дані натисканням кнопки «Добре» і переходимо знову на перший екран, де тепер заповнюємо поля «обліковий Запис» і «Пароль» і натискаємо «Авторизуватися». Після цього потрапляємо на головну сторінку програми для Smart Baby Watch - SeTracker.
Меню зручне і наочне. У першу чергу потрібно зайнятися налаштуванням, по суті це і налаштування дитячих годин з GPS трекером.
SOS і номери сім'ї. Введіть 3 головних номери. Зазвичай це мама, тато, і хтось ще. Щоб зробити виклик з годин, необхідно натиснути і утримувати відповідну кнопку (кнопка SOS, 1 і 2). Кнопка SOS – виклик на самий головний (перший) номер. Рекомендуємо номери вводити цифри «8», а не «7» або «+7». Зверніть увагу, що якщо Ви відхиляєте дзвінок з дитячих годин, то ініціюється функція «Автодозвон» до тих пір, поки Ви не відповісте, або, поки дитина сама не скасує виклик.
Голос. Введіть номер (починаючи з 8-ки), на який відбудеться виклик з розумних годин, і Ви зможете підключитися до мікрофона Smart Baby Watch. Тобто це одностороння гучний зв'язок годинник-смартфон.
Режим роботи. Встановіть часовий інтервал опитування GPS трекера. Мінімум – 1 хвилина, максимум – 1 годину. .
Резюмуючи даний огляд розумних годин Smart Baby Watch, можна зробити висновок, що сучасні технології здатні зробити наше життя трохи більш комфортною і безпечною.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
20% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари