Всі категорії
Додати товар

Годинник спортивний north edge mars супер якість!!!

950 грн -16% 800 грн
Опис

North Edge - бренд тактичних годинників для пілотів та моряків. Годинник призначений для використання в екстремальних умовах. Вони витримують 5 метрів під водою, ультрахолодні температури та мають все необхідне для будь-якої життєвої ситуації.

Чоловічий спортивний годинник North Edge Mars - спортивний наручний годинник для любителів активного способу життя. Функція "крокомір" записує і відображає такі дані: кількість пройдених кроків, кількість калорій, що спалюються, кількість пройдених кілометрів. Також є стандартні функції: відображення дати та дня тижня, будильник, другий часовий пояс, секундомір, таймер, підсвічування. Водонепроникність годинника North Edge Mars дорівнює 5 ATM (до 5 метрів).
Також варто звернути увагу на якість складання та матеріали. Годинник North Edge Mars виготовлений на совість, деталі з якісного ABS-пластику щільно прилягають один до одного, нічого не люфтить і не бовтається. Браслет виконаний з поліуретану і застібається на металеву пряжку, а в місцях кріплення до годинника має ущільнення, роблячи з'єднання надійнішим. Задня кришка з нержавіючої сталі щільно прикручена чотирма болтиками і має фірмове гравіювання. Діаметр цифирбалту 45 мм

Функції:

Шагомер (лічильник калорій, підрахунок дистанції в км, підрахунок зроблених кроків, час у дорозі)
Функція зберігання даних
Таймер
Секундомір
Відображення дати та дня тижня;
Двох зонний час
Формат часу 12/24
Будильник
Підсвічування
Водонепроникність 5 ATM
Комплектація:

Годинник North Edge Mars
Подарункова упаковкаa

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1838492783
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари