Всі категорії
Додати товар

Металевий ремінець apple watch wristitani, 38 мм

499 грн
Опис

Металевий ремінець Apple Watch Wristitani, 38 мм для жінок, чоловіків, тонкий змінний ремінець із нержавіючої сталі для iWatch Series 7/6//SE/5/4/3/2/1

Нова ціна 499 грн.
Стара ціна 680 грн.

Тонкий дизайн: новий тонкий дизайн ремінця для годинника, щоб позбутися громіздкого звичайного сталевого ремінця, ширина всього 14 мм. Ідеально підходить як для жінок, так і для чоловіків, особливо з маленькими зап'ястями.

ЯКІСНИЙ МАТЕРІАЛ - Виготовлений з чистої полірованої нержавіючої сталі з атласною текстурою. Кожен годинниковий ланцюжок дуже міцний, зносостійкий і стійкий до корозії. Цей браслет Apple Watch використовує процес нанопокриття, завдяки якому пігмент проникає в метал, що зберігає його блиск і колір протягом довшого часу. Робить ваш Apple Watch більш унікальним.

Сумісність із усіма годинниками Apple. Вишукано оброблені роз’єми забезпечують ідеальну сумісність із Apple Watch Series 7/6/5/4 та iWatch SE/Series 3/2/1. Тонкий ремінець для годинника 38/40/41 мм підходить для зап’ястя розміром від 135 мм до 202 мм.

ЛЕГКО РЕГУЛЮВАТИ РОЗМІР - Кожен змінний браслет має 6 знімних ланок зі стрілкою для легкого регулювання розміру. Оберніть ремінець навколо зап’ястя, знайдіть ідеальну довжину та видаліть зайві ланки за допомогою засобу для зняття ланок, який ви надіслали. Схвалено для економії грошей!

Вміст упаковки: 1 ремінець для Apple Watch, 1 інструмент пружинної панелі, 1 інструмент для видалення зв’язків, 2 шпильки для зв’язків, 1 посібник із продукту

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари