Всі категорії
Додати товар

Годинники, smart watch

560 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

800 грн
Опис

Nerunsa Q23 SMART WATCH, Fitness And Sleep Tracker.

Nerunsa Q23 SMART WATCH, Фитнес И Трекер Сна

. Захистіть своє здоров'я та здоров'я своєї сім'ї від зап'ястя: наш розумний годинник для чоловіків із чутливим датчиком руху для моніторингу частоти серцевих скорочень і сну. Ви завжди можете переглянути свої записи вимірювань упродовж усього дня в застосунку "Підтримуйте здоров'я", щоб допомогти вам зрозуміти своє фізичне здоров'я та внести розумні корективи. Чоловічий смарт-годинник — ідеальний подарунок для вашої родини, оскільки ви можете відстежувати їх стан здоров'я на своєму телефоні. (Примітка: Дані наведені тільки для довідки, будь ласка, не використовуйте їх з медичною метою.)

1,69-дюймовий повноекран HD: Насолоджуйтеся найбільш відповідним розміром 1,69-дюймового барвистого HD-дисплея й переглядайте весь свій вхідний текст і дзвінки в приголомшливій, великій якості. Ми також знайшли спеціальне скло на екрані, щоб гарантувати, що відбитки пальців і бруд не будуть прикріплені до екрана, у вас завжди буде чіткий дисплей зі смарт-годинником для жінок. 6 рівнів яскравості дають змогу легко читати на сонці або в темряві. Крім того, екран годинника засмагатиметься щоразу, коли ви підіймаєте руку.

Відстеження активності впродовж усього дня, поставте щоденні цілі тренувань і 25 спортивних режимів: просто підніміть зап'ястя, щоб переглянути різні щоденні дані, як-от кроки, відстань, калорії, мапа GPS-треків у застосунку тощо. Ви також можете щодня встановлювати фітнес-цілі на розумних годинниках для чоловіків, вони мають бути чудовим помічником із фізичних вправ для вас. Крім того, смарт-годинник Android має 25 режимів спорту в приміщенні та на відкритому повітрі, що дає змогу вам отримувати дані про всіх ваших улюблених видів спорту, як-от ходьба, біг, їзда на велосипеді, силові тренування, йога, футбол...

Простота в експлуатації та настроювання циферблатом годинника: натисніть бічну кнопку 1 раз, ви перейдете до категорії всіх функцій інтерфейсу, заощадите багато часу, щоб знайти потрібну вам функцію. Крім того, якщо ви не хочете, щоб деякі функції відтворювалися на жіночих смарт-годинниках, ви можете видалити або додати їх знову. Ви будете вражені цими особливостями наших фітнес-трекерів для жінок. Крім того, є різні варіанти циферблата або встановіть свої світлини як циферблат, щоб звільнити вашу особистість.

Тривалий час автономної роботи, сумісний із телефонами iOS і Android, IP68 Waterproof: біговий годинник можна використовувати впродовж 5-7 днів або 30 днів у режимі очікування, також на спортивних годинниках є 4 варіанти часу на екрані або режиму "Не турбувати", встановіть ці функції за потреби, тоді робочий час цифрового годинника може бути більшим. Чоловічий смарт-годинник сумісний зі смартфонами iOS 9.0 і Android 4.0 або вище. Ви можете носити водонепроникний годинник IP68 під час миття рук або надягання вправ.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари